tiistai 10. toukokuuta 2016

Aurinkoinen päivä Daniel Wellingtonin kanssa + alekoodi

IMG_6875
Heippa ihanaiset ja aurinkoista tiistaita kaikille! Olimme eilen Pipsan kanssa Porin Kirjurinluodossa piknikillä nauttimassa lämpimästä ilmasta ja kuvailimme siinä samalla myös toistemme asut! Teen tässä lähipäivinä postausta meidän hauskasta päivästä vielä ihan erikseen, mutta nyt esittelen tänne eilisen päivän asuni sekä uuden upean asusteeni!

Sain tilaisuuden valita itselleni mieleiseni kellon Daniel Wellingtonin kattavasta valikoimasta ja tiesin heti, minkä kellon valitsisin..
IMG_6939
IMG_6722 Tämä klassinen uutuusmalli on Dapper St. Mawes, jossa on upeana yksityiskohtana syvän siniset viisarit, roomalaiset numerot ja päivämäärä näyttö. Kellojen klassinen ulkonäkö sopii moneen tilaisuuteen ja tykkään siitä, että ulkonäköä voi helposti muuttaa vaihtamalla tyylikkäästä nahkahihnasta rentoon kankaiseen rannekkeeseen. Itselläni on entuudestaan Classic southampton teräksen värisellä kuorella ja Dapper tuo todella kivaa vaihtelua pelkistettyyn malliin! Love it.

Olen ollut todella tyytyväinen Daniel Wellingtonin kellojen laatuun, joissa ei ole ollut kovinkaan paljoa koneistovikaa tai muita ongelmia. Työskentelen kultasepänliikkeessä, joten voin ainakin itse rehellisesti oman kokemukseni kautta suositella merkkiä!
IMG_6836Vielä kokoelmastani uupuu pari ihanaa nato -ranneketta, jotka aion hankkia kelloihini kesäksi. Jos sinulla on mielessäsi uuden ihanan DW -kellon hankinta tai haluat tilata rannekkeita, nyt kannattaa hyödyntää kiva tarjous!

Saat 15% alennuksen kaikista Daniel Wellingtonin kelloista koodilla SILJA toukokuun 30. päivään asti! Toimitus on myös ilmainen ja toimii ympäri maailman!:)

IMG_6872
IMG_6849

11 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kesäinen kuva tuo viimeinen! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis Silja ja kauniita kesäisiä kuvia! ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanainen♥ Sinä jaksat aina piristää♥

      Poista
  3. Ihan täydelliset kuvat, varsinkin tuo viimeinen. <3 Saatiin susta ihanat kuvat <3

    VastaaPoista
  4. Wau mitä kuvia ja mikä kello. 😃 Ja mimmi on myös kaunis kun mikä. 😍
    T: Helmi10

    VastaaPoista
  5. Kivan yksinkertainen tuo kello :) Ja oot kyllä kaunis, etenkin nuo kaksi viimeisintä kuvaa ovat hienoja !!

    http://janitakristina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Tosi nätin näköinen tuo kello <3 ja hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.