maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri - Luukku 3


 Joulukalenterin kolmannesta luukusta avautuu tämmöinen kiva kuvapostaus, jonka aiheeksi otin tämänhetkiset lempparini!:)

My favorite..

Hajuvesi
051
Juicy Couture - Viva La Juicy, Lolita Lempicka - Si Lolita, Calvin Clain - Euphoria

Tämän hetken suosikit. Mä tykkään käyttää talvella vähän voimakkaampia tuoksuja ja kesällä sellaisia hempeitä hedelmä-kukkaistuoksuja.


Kynsilakka
050
Olen hullaantunut nyt kimalteleviin kullanvärisiin kynsiin. Lauantaina menenkin ottamaan ekaa kertaa geelaukset omiin kynsiini, joten en vähään aikaan laikkailekaan sitten omia kynsiäni!:)

Koru
085 Pandoran hopeinen rannekoru, josta voi tehdä oman näköisensä sadoista erilaisista kauniista heloista. Tuo kimalteleva pieni lumihiutale vei sydämeni heti, kun sen näin!

Lempi vaate
068 Kreikasta ostamani revityt vaaleat farkut, joissa on pieniä timantteja siellä täällä. Näitä en voi pitää töissä, joten rakastun aina uudelleen, kun saan vetää nämä taas jalkaani

Kynnet
0233 Itse tekemäni säihkyvän siniset glitterkynnet. Nam!

Hiustuotteet
236
Tämän hetkiset ehdottomat lemppari tuotteet ovat BedHeadin maailman paras  hiuslakka, BedHeadin kosteuttava hoitoaine sekä Schwartzkopfin anti-yellow -hiusnaamiot!

Kosmetiikkatuotteet
047 Jälleen kerran voittaja meikkivoide, sametinpehmeä Lorealin Matte Morphose sekä uusi Macin valkoinen helmiäisluomiväri, joka tuo kivaa kimaltelevaisuutta silmiin.


Vartalonhoitotuote
239
St. Morizin rusketusta tehostava kosteusvoide, jossa pieniä kultahippusia mukana sekä The Body Shopin kookoksen tuoksuinen vartalovoi tulee ihanan hemmoteltu fiilis, kun laittaa näitä.:)

Kengät
2013-12-02
Bianco, Zara, Tory Burch - Elle
Tämän hetkisen lempparikengät ovat mun talvisaappaani, joita käytän päivittäin. En jotenkin osaa pitää talvella muita kenkiä, kuin pitkävartisia saappaita? Hakusessa on kyllä ollut jotkut sirot nilkkurit.

Laukut
063
Michael Kors Hamilton
068
Louis Vuitton Speedy 35, Louis Vuitton Neverfull mm
059
Ted Baker, Longhamp
 Lempilaukkujakin löytyy muutama..Näitä vaihtelen fiiliksen sekä asun mukaan. Vielä hakusessa laukku hopeanvärisillä yksityiskohdilla.


Elokuva
005Me katsotaan todella paljon elokuvia, mutta ehkä Disneyn alkuperäiset piirretyt vievät tällä kertaa voiton. Sellaisia elokuvia ei tehdä enää ja näitä vanhoja klassikoita jaksaa katsoa aina yhä uudelleen ja uudelleen ja joka kerta on yhtä ihastuttava katselukokemus.

Kirja087
Kultani osti minulle nimipäivälahjaksi ensimmäisen Harry Potterini! Oon lukenut tän kirjasarjan varmaan viiteen kertaan läpi, enkä koskaan kyllästy! Muita hyviä kirjasarjoja ovat Torey Hayden, Mystery Club sekä TSH -trilogia.

Sisustus kotona
256q Meidän olohuoneen pehmoinen sohvanurkkaus oikein houkuttelee lämpimän viltin alle kaakaomukin kanssa

Ruoka
044
Tää on todella paha, sillä poikaystäväni kaikki herkkuruoat ovat mun lemppareita! Hän kokeilee paljon uusia reseptejä ja jokainen ateria vie kyllä kielen mennessään!:)

Lempi herkku
2013-04-27 Tätä ei ollut vaikea arvata... Hei, olen Silja ja olen koukussa FilmTownin irtokarkkeihin!! Vitsi, kun saisin nyt käsiini sellainen kilon pussin täynnä kaikkia herkkuja..:p

Juoma
BUBBA Uusi tuttavuuteni Kreikan Stone Garden istuskelubaarissa, Bubba
Vesi ja cola ovat hyvänä kakkosena!;) Tätä lemppariani en kuitenkaan ihan joka päivä juo!:D

Vuodenaika
Christmas 2012 Rakastan kesää yli kaiken, mutta näin joulun aikaan lumiset hanget ovat niin taianomaisen kauniita, kun ne kimaltelevat auringossa! aah, tulispa tänä jouluna myös tuollainen hanki!



26 kommenttia:

  1. Ihania lemppareita sulla! :) mä oon kans ihan heikkona noihin kimaltaviin kynsilakkoihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) kaikenlainen mahdollinen kimallus on kyllä ihanaa!!♥

      Poista
  2. Heips! Ihana postaus. Muistatko missä hintaluokassa nuo Zaran saappaat pyörivät? Näin niitä viikonloppuna Turun liikkeessä ja mietin nyt josko kotiuttaisin sellaiset jos kokoa löytyy..Päältäpäin katsoen näyttävät juuri sellaisilta mitä etsin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!:) Mä muistelisin, että noi oli jotain 69€? Ja aivan ihanat kyllä jalassa, varsinkin kun laittaa tälleen talveksi vielä jotkut pohjalliset sisään! Varsi tukee kivasti pohjetta!:)

      Poista
  3. Filmtownin irtokarkit........ ♥♥♥

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia!<3 ja toi lumihiutale tossa korussa on kyllä hirmusen söpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja♥ Mä oon kyllä ihan hullaantunut tohon koruun!:)

      Poista
  5. Mistä oi mistä saa noita anti-yellow- hiusnaamioita? Tahtoo kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota ei valitettavasti oo myytävänä erikseen:( vaan sitä saa ainoastaan Schwarzkopfin silver blonde hiusväripakettien mukana ja oonkin hamstrannut niitä aika paljon, kun toi on niin hyvää!

      Poista
  6. Ihana postaus :) Aaaaa Filmtownin irtokarkit on mun suurin heikkous! Kiitos vaan tästä jäätävästä karkkihimosta minkä tää postaus nyt aiheutti mulle :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hähää;D nyt vaan hakemaan isoa jättinamisäkkiä!♥♥

      Poista
  7. Mistä oot ostanu noi bling/timantti tyynyt? Vai ootko ite tehny? Ihana blogii ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!♥ Tyynyt ostin juuri H&M nettikaupasta!:)
      http://www.hm.com/fi/product/14723?article=14723-B

      Poista
    2. valkoinen väri oli näköjään jo loppu :(

      Poista
  8. Hei mistä anti-yellow hiusnaamiota saa ostaa? :) Kiitollisin terkuin Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, sitä ei valitettavasti myydä erikseen, vaan sitä tulee Schwarzkopfin silver blonde väripakettien mukana.:( Sitä sais kyllä olla saatavilla jossain erillisessä purkissa, nimittäin toi on ihan huipputuote!!

      Poista
  9. Voi ei miten ihana postaus! :) Tykkäsin tosi paljon♥

    VastaaPoista
  10. Aivan mielettömän hienot noi sun kreikasta ostetut farkut! ❤ ja noi kynnetki on ihanat :)

    VastaaPoista
  11. Tuo saapas trio on vaan niin herkullinen! :P <3

    VastaaPoista
  12. tälläsii kuvii on niin ihanaa kattella ja haaveilla.. Ittellä ei koskaan ois varaa ostella tuollasia ihania juttuja.. Tai saattas olla noihi varaa mut sit ei enää ruokaan ym :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.