tiistai 27. elokuuta 2013

Meet the girls

Anniina, Minä, Annika, Anna, Reetta, Kertu, Kia sekä Laura, joka on piilossa, kun otti tämän kuvan :)

Lauantaina herättiin herätyskellon piipitykseen. Oltiin Anniinan kanssa molemmat vähän unenpöpperössä, kun katsottiin edellisenä iltana vielä kauhuelokuvaa ja nukkumaanmeno venyi hieman sitämyötä. Laittauduttiin, syötiin aamupala, pakattiin kassit autoon ja lähdettiin hakemaan Annikaa ja Annaa. Tästä se sitten lähti. Mahtava viikonloppu jyväskylässä Reetan luona, joka oli kutsunut meidät viettämään ihanaa viikonloppua heidän uuteen omakotitaloonsa tuparien merkeissä!:)

Perille päästyämme juotiin kahvia ja teetä Reetan luona, jonka jälkeen aloimme valmistautumaan  syömään vatsamme täyteen. Reetta oli varannut meille pöydän ja siellä jo odottelikin Laura, Kia ja Kertu. Oli ihanaa istuutua pöydän ääreen ja saada vihdoin blogien taakse kunnon kasvot ja luonteenpiirteet! Kaikki tuli tosi hyvin juttuun ja juteltavaa tosiaan riitti alusta loppuun asti!:)


Ruoka oli erittäin maittavaa, mutta annokset olivat suhteellisen pienen kokoisia ja kaikille jäi hieman nälkä. Useimmat meistä tilasikin jälkkärit täyttämään vatsaan jääneen pienen kolon.:) Pyydettiin tarjoilijaa ottamaan meistä ryhmäkuva, kun oltiin saatu jälkiruoat päätökseen ja laskut maksettua.


Sitten olikin aika lähteä porukalla Reetan luokse!


Me saatiin vielä lisäystä meidän porukkaan, kun haettiin Lauran ihana Lumi koira mukaan juhlimaan ja voi mikä suloisuus hän olikaan! Sain lievitettyä samalla ikävääni Hessua kohtaan, kun sain paijata tätä nappisilmää.:)
Alettiin laittautumaan pikkuhiljaa iltaa varten ja sitten olikin asukuvien vuoro! ;)

Lady`s in black

 Kuvia räpsittiin niin kauan, että ilma viileni ja hämärä laski, joten lähdettiin sisälle jatkamaan. Istuskeltiin Reetan ja hämen miehensä uuden itsetekemän ruokapöydän ympärillä ja jutusteltiin ja naureskeltiin, kunnes kello alkoi olemaan jo niin paljon, että piti alkaa tekemään lähtöä rientoihin, sillä Reetta oli myös varannut meille pöydän yhdestä istuskelubaarista(nimi unohtunut jostain syystä.:D). Siellä tilattiin juomaa ja istuskeltiin, mutta kun musiikki oli niin kovalla ja välissämme oleva pöytä liian iso, joidenka takia emme paljoa päässeet juttelemaan, päätettiin lähteä yhteistuumin osa takaisin  Reetalle ja Jyväskylässä asustelevat omiin koteihinsa.:)


Vaikka mentiin takaisin, ei äänet vielä hiljentyneet! Laitettiin pedit kuntoon ja naurettiin ja rupateltiin aamu kolmeen asti, jonka jälkeen äänet hiljeni yksitellen.

Mulla ja varmasti meillä kaikilla oli todella hauskaa ja tää reissu oli kyllä mahtava lopetus mun kesälomalle!:) Eilen oli eka työpäivä loman jälkeen ja akut on taas ladattu hetkeksi täyteen virtaa. Innolla kyllä odottelen, koska näitä ihania tyttöjä näkee taas seuraavan kerran! :) Kiitos!

21 kommenttia:

  1. Mulla on nyt jo ikävä!!!! ♥♥♥

    Sen baarin nimi on Shaker ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin!! Halloweeninä nyt sit viimeistään nähdään! :D♥

      Poista
  2. Hauskan kuuloinen päivä. :) Oli myös jotenkin erityisen hauskaa lukea sitä, koska seuraan myös Lauran ja Reetan blogeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä tosi kivaa, kun toisten blogesita joskus bongaa tuttuja kasvoja! :)

      Poista
  3. Oli niiiiin kiva nähdä! Hehkutan kyllä tuota viikonloppua varmaan vaikka miten pitkään :) Harmi, ettet asu Tampereella, muuten voitais törmäillä paljon useamminkin! Seuraavaa kertaa odotellessa ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli!!♥ Oli ihanaa nähdä suakin taas pitkästä aikaa ja pitäis kyllä ehdottomasti järjestää tällasia tapaamisia useemmin! :) Mä nyt oon ihan innoissani järkkäämässä niitä Halloween bileitä! :D

      Poista
  4. Missä kävitte syömässä täällä Jyväskylässä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootas, kurkkaan Anskus blogista..xD En meinaan muista kuollaksenikaan itse, minkä niminen paikka se oli.. Haa! Gastropub Jalo! :)

      Poista
  5. Voi että ootte kaikki ihania :D Musta on hienoo että bloggaaminen tuo ihmisiä tuolla lailla yhteen, toivottavasti itsekin pääsee joku kaunis päivä tapaamaan joitakin kollegojaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin onnellinen, että joskus aloitin pitämään blogia ihan juuri tämänkin vuoksi♥ Tää on yksi suurimmista blogin pidon rikkauksista♥

      Poista
  6. Voi kun ootte nättejä kaikki! Näyttäny olevan tosi kiva päivä :)

    Mua naurattaa noi pari kuvaa missä oot Annan ja Kertun kanssa, kun ekassa kuvassa ootte niin vakavina ja toisessa niin ilosia :D Hih

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti meidän kaikkien puolesta♥ Haha joo se oli sellanen hautajaiskuva:D

      Poista
  7. Hih taitaa olla baari shaker ;) t. Jyväskyläläinen! :D kuvien perusteella näyttää oikein kivalta päivältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin olikin!:) Mä en koskaan muista vieraitten paikkojen nimiä:D

      Poista
  8. Toi Anna on aivan galaxit räjäyttävän upea nainen! Huhhuh! <3 Kuvassa "Lady`s in black" on kyllä illan kauneimmat neitokaiset: Sinut ja Annan tunnistankin, mutta keskimmäisen blogia täytyy alkaa yytsimään myös :)

    Joo, siis ihana postaus jälleen. Bloggaamisen parhaita puolia varmasti on myös se, että tutustuu mitä ihanampiin ihmisiin, joista saattaa tulla niitä hyviä ystäviäkin sitten matkan varrella :) Huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki heistä on kyllä todella kaunottaria!♥ Kiitoksia kovasti kauniista sanoista:)

      Oon tosiaan ikionnellinen, kun oon saanut tutustua näin ihaniin ihmisiin ja varsinkin ASnskusta on tullu mulle tosi tärkeä, kun ollaan enemmänkin nähty♥

      Poista
    2. ^ Jaa-ha! Anna tullut tänne(kin) kommailemaan anona :D

      Poista
    3. ^ Jaa-ha! Joku ei taida tykätä kun toisia kehutaan :) Mikäs se siinä niin persettä kutittaa? Olen ihan kyllä ulkopuolinen henkilö ja saan kyllä mielipiteeni sanoa ja varsinkin kehua, kun mielestäni asia näin on :) Taidan saman tien käydä kaikkiin näihin blogimiittipostauksiin kehumassa Annaa ;) Oletkos joku, joka jäi kehumatta? :P

      jooja muuten... (Olisinkin Anna, on niin kaunis. :D)

      Saattaa ahy-blogilla olla sen verran seuraajia, että tällaiset kommentit on ihan normeja :D

      pssst.. tsekkaappa ip ja vertaa, natsaako? pitäis varmaan itse ihan tsekata onko sulla sama erään toisen blogistin kanssa. :) Taitaa ärsyttää, kun jäi sua kehumatta... diipadaapa.

      Poista
    4. Älkää pliis taistelko mun kommenttiboksissa.:( Eiköhän toisia saa tosiaan kehua niin paljon, kuin huvittaa, paljon kivemmalta se tuntuu, kuin haukkuminen ja ilkeily, eikö niin!

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Oli niin ihana että pakko ottaa joskus uusiksi!:)♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.