keskiviikko 28. elokuuta 2013

I ♥ to bee here


Takaisin lomatunnelmiin!:) Yhtenä päivänä vuokrattiin tällanen Suzukin minimaasturi, jotta päästäisiin kiertelemään Rodoksen saarta ihan ominpäin! Lähdettiin ajelemaan Lindokseen, jossa sijaitsee yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä Akropolis.
Oli aika jännää ajella tuolla autolla, minä en siis koskenutkaan rattiin ihan siitä syystä, että noilla tuolla on pikkusen erilaisempi tämä liikennekäyttäytyminen, kuin meillä suomessa!:D Sai kyllä varoa henkensä edestä, kun ylitti teitä tai ylipäätään ajoi suoraan!

Maisemat oli aika huikeita ja korkeuserot tuntui ihan sanoin kuvaamattoman upeilta, kun tuolla ajoi! Kuvat antaa niin väärän käsityksen siitä , mitä todellisuus oli.



Saavuttiin Akropoliksen juurelle ja lähdettiin kapuamaan valkoiseksi kalkittuja portaita ylös. Jos ei jaksanut kävellä, niin noilta suloisilta aaseilta olisi saanut kyydin, mutta mua ei ikipäivänä olis saanut niiden selkään, sillä mua säälitti ihan hirveästi ne raukat, kun aurinko paahtoi täysillä ja lämpöä oli yli 40 astetta eikä noilla raukoilla ollut edes vettä lähistöllä.:( Ihan sydäntä särki.


Tuolla tuli kyllä kuntoiltua niin, että mun pohkeet oli kipeet rappusten nousemisesta ja päivien kävelyistä, mutta se fiilishän on ihan parasta!;) Tuli vaan hyvä olo siitä, että lomallakin harrasti liikuntaa ihan ajattelematta!:)

Tässä on joku muinainen vankityrmä.


Me oltiin taas oltu niin täpinöissä, että oltiin unohdettu syödä aamupala ja ihan täristiin, kun oli niin kauhea nälkä! Poikettiin paikalliseen pieneen leipomo-kahvilaan ja tilattiin puoliksi tuollainen paahtopaistipatonki. Oli muuten sitten varmaan parasta paahtopaistipatonkia, mitä oon eläessäni syönyt! Niin maukasta!

Ihana sydämenmuotoinen poukama
Kisu huilaa

Falirakiin tullessamme mentiin syömään Panchos -nimiseen meksikolaistyyliseen ravintolaan. Tää oli ihan älyttömän kiva paikka ja tarjoilija ihan huipputyyppi, joka näytti ihan Harry Potterilta!:D Tilattiin A:n kanssa tortillat ja ruoan saapuessa se tarjoilija tulee ja lätkäsee meille noi jättisombrerot päähän, nappas meen kameran pöydältä ja alko räpsimään kuvia!:D Ihan huippu!


Ruokakin oli ihan taivaallista ja oltiin ihan ähkyssä, mutta oltiin ostettu kaupasta meille jäätelöä hotellin pakastimeen ja maisteltiin sitä sitten vähän jälkkäriksi.


23 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia! :) näytätte niin hyvältä :) miten ihmeessä sää et liho kun aina syötte jotaki? :D kerro nainen salaisuutesi!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha kiitos♥ Kyllä mä lihoon!:D Täytyy vaan tehä sit vastapainoks jotakin ja välillä taas rajottaa tota herkuttelua!:)

      Poista
  2. Ootko huomannu miten juntisti puolisosi pukeutuu? Ihan jotenkik hävettää. Itse osaat pukeutua, mutta hän on, kuin oksennus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas taas kauniisti sanottu. Tämä ei oo alkuunkaan totta. Mielestäni hän osaa pukeutua, mutta mulle se ei tuota ongelmia, jos joskus haluaa pukeutua vähän rennommin. Toivon myös, että hän ajattelee samoin minusta.


      Nyt onkin pakko kysyä, omistatko itse poikaystävää? Jos et, niin kannattaa etsiä syytä vähän lähempää.
      Mä rakastan poikaystävääni ja vaikka hän pukeutuisi jätesäkkinn, hän olisi mielestäni maailman komein mies.

      Poista
    2. No blogissa julkaistuissa kuvissa hän on aina mielestäni pukeutunut rumasti. Huomaatko, että heti tuomitset minut ihmisenä kommenttini perusteella? Minusta se oikeasti on jännä, että ainakin pukeutumisen perusteella teitä ei voisi ajatella edes samaan pöytään. Varmasti rakastat poikaystävääsi ja hän on parahaimpia asioita mitä on, en epäile.
      Kyllä, minulla on kihlattu. Kyllä minäkin rakastaisin häntä vaikka pukeutuisi jätesäkkiin. Kuitenkin häm omaa hirveän hyvän tyylitajun ja pukeutuu tyylikkäästi.
      Olen oileasti vain hämmästynyt, että toinen pukeutuu kauniisti ja toinen on värien sekamelska :)

      Poista
    3. Olipas aivan hirveä kommentti anolta.. Oon tosiaankin eri mieltä, mun mielestä poikaystäväsi näyttää todella komealta :)

      Poista
    4. Voi hyvänen aika! Haluaisin nähdä ton yhen anon kihlatun! Voin luvata, ettei kaikkia myöskään hänen pukeutumisensa miellytä!

      Poista
    5. Ja eiköhän kauneus ole katsojan simissä. Se mikä voi toisesta näyttää rumalta, voi toiselle olla maailman kaunein asia.
      En kaipaa mieheltäni mitään punaisia pillihousuja tai puvun takkia, tms. Mun silmääni hänen pukeutumisensa miellyttää.:)

      Poista
    6. Pitääkö lomalla pukeutua jonkun tietyn koodin mukaisesti? Tuskimpa... Tosi inhottavasti kirjoitettu. Olet eka anonyymi sisäisesti mätä, harmi jos et itse tiedä sitä. Usein tärkeintä ihmissuhteissa ei ole suinkaan ulkonäkö tai vaatteet, jos on sisäisesti noin ällöttävä. Ja kyllä, tuomitsen sinut kommenttisi perusteella vaikka en tunne sinua. Ja ei, en ikinä haluaisi tutustua... Ja kyllä, oma kommenttini ei ole ehkä asiallisin, mutta oot niin halveksuttava.

      Poista
    7. Ja eikös vanha sananlasku kuulu; se miten kuvailet toista, kertoo ihmisestä itsestään, joten miten sinua ei voisi sanojesi perusteella tuomita? Oksettava olet sinä itse, käyttäydyt kuin pikkumainen ja sieluton ihminen.

      Siljalle tsemppiä, olette kadehdittavan suloinen pari :)

      Poista
  3. Ihana kun ajattelet nuita eläimiä! Itseäkin säälittää ihan hirveästi eläinparat, jotka joutuvat vaan kuskaamaan ajattelemattomia turisteja päivästä toiseen! Ihana kun jotkut välittävät! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Oon kyllä henkeen ja vereen eläinrakas. Kumpa vaan kaikki ihmiset tajuaisivat kunnioittaa eläimiä:(

      Poista
  4. Etköhän sinäkin anonyymi tuominnut juuri ensimmäisessä kommentissasi miten juntilta Siljan avopuoliso näyttää? Näin kesäsin mukavuus menee varmasti tyylikkyyden edelle. Mutta hyvä että sinulla on hyvin tyylikkäästi pukeutuva mies. Minullakaan ei sitten ole, jos tuollainen shortsit ja t-paita -pukeutuminen on junttia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehen tuominnut, että hän on paska ihminen tai muuta. Kommentoin vain hänen pukeutumistaa, kun taas Silja "
      Nyt onkin pakko kysyä, omistatko itse poikaystävää? Jos et, niin kannattaa etsiä syytä vähän lähempää. " Tuo on mielestäni todella rumasti sanottu. En suinkaan tuominnut häntä persoonana, hän on taatusti aivan ihana mies Siljalle jne. Pukeutuminen, ei vain miellyttänyt silmääni :) Ja tuskin minunkaan mieheni pukeutuminen kaikkia miellyttää, sitä en tarkoittanut. Vaan sitä, että onhan kaikilla jonkin näköinen käsitys tyylikkäästä pukeutumisesta, miten yhdistää kuoseja jne. Sitä tässsä hämmästelin.

      - JENNY

      Poista
    2. Tottakai ihmisillä saa olla mielipiteitä, mutta usein ei törmää ihmisiin, jotka ovat noin töykeitä ja esittävät asiansa noin rumasti. Anteeksi nyt vaan.

      Poista
    3. JENNY, Mielestäni Siljakaan ei sanonut sinua paskaksi ihmiseksi. Toki hänkin hieman nakitti takaisin, koska itsekin olit niin töykeä (näyttää juntilta, sinuakin jopa hävettää, ja hän on kuin oksennus). Mielipiteensä voi kertoa asiallisemminkin, eikö? Nyt vedät silti sanojasi takaisin, äsken juuri kehuit kuinka miehesi omaa hyvän tyylitajun, ja osaa pukeutua tyylikkäästi. Niimpä, tässä se pointti onkin, kaikkien pukeutuminen ei miellytä ihan kaikkia kuitenkaan. Vaikka itse sitä kuinka kehuisit, joku voisi todeta sinunkin miehestäsi aivan saman ku sinä tein Siljan avopuolisosta.

      Poista
  5. Voi jeesus! Kattokaa kaikki kommentojatt oikeasti peiliin. Hitto en tajuu tota, kun joku sanoo jotain vähänki negaa, niin kaikki hyökkää! Ziisus! Joka blogissa ihan tää sama hässäkkä :D MITÄ SITTEN, JOS JOKU EI TYKKÄÄ JONKUN ASUISTA? Joo hän olis varmaan voinut jättää sen sanomatta, mutta silti. Anna hänen ppitää mielipiteensä :D ANTAKAA KAIKKI :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asian voisi toki esittää kauniimminkin, kuin että poikaystäväsi on juntti ja hänen pukeutumisensa näyttää oksennukselta. :)

      Poista
    2. Näistä tulee varmasti sen takia kohua, koska tuskin kukaan sanoisi ystävälleen tollaista mitä tuo eka ano sanoi siljalle. Saati sitten tuntemattomalle. Miksi täytyy olla niin negatiivinen? Kuinka joku väkisin haluaa kirjoittaa tollasta? :D itse olen sen verran suvaitsevainen ainakin, ettei mieleeni tulisi edes kirjoittaa tai sanoa tollaista kellekkään. Ehkä se juuri kertoo ihmisestä, millaisia nämä jotkut anot ovat!

      Poista
  6. Pakko kommentoida tuohon asu-asiaan - itsekin juuri parisen viikkoa sitten samoissa maisemissa lomailleena ;) A:lla on juurikin olosuhteisiin nähden sopivan rennot vaatteet. Enneminkin ihmettelisin sinun vaatteita, itse ainakin olisi läkähtynyt tuollaisissa Lindoksen reissulla ja akropoliilla kiipeillessä. Mutta kukin tyylillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä aikalailla läkähdyinkin!:D Vaikka toi musta paita on sellanen ihan läpinäkyvä kevyt paita ja alla vaan biksun yläosa niin oli KUUMA!

      Poista
  7. Hei sinä joka räävit päätä siellä, tuu omalla nimellä ja naamalla valittamaan. Mitä valittamista Siljan poikaystävässä nyt on ? -.- tosi monet pukeutuu noin! Just itse ihastelin kuinka komeena hän on ;) ootte söpö pari :) ärsyttää tollaset keiden pitää aina tulla jostain valittaan. Tonkin ois voinu jättää sanomatta että ei miellytä. Älä julkase tollasia paska kommentteja :) myötähäpee iski..

    VastaaPoista
  8. Kateelliset/kellä ei oo omaa elämää valittaa joka asiasta :) tonkin ois voinu jättää sanomatta että jotakuta ei miellytä se ja se..

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.