lauantai 20. heinäkuuta 2013

Home Alone


Kun poikaystäväni on nyt pois kotoa, kotona on tosi hiljaista, vaikka Hessu täällä mun kanssani onkin. Kaverit juhlivat Jazzien pääviikonloppua ja meno on kyllä aikaa hurjaa jopa täällä päin, missä me asutaan. Viime yönä kävi niin kova möykkä ulkona, etten saanut kunnolla nukutuksi, kun joku naiskuoro avasi ääntään pihalla laulaen epävireisesti jotain lauluja.
Mä ajattelin tänään ottaa ihan rennosti. käytiin Hessun kanssa lenkillä ja nyt aion istua sohvalle, avata Happy Joen,  syödä vähän namia ja katsoo joku kiva hömppäleffa. 
Mulla on enää 13 päivää LOMAAN.

Rentouttavaa lauantaita kaikille! 
 

19 kommenttia:

  1. mitä lomasuunnitelmia sulla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 7.8 lähdemme kymmeneksi päiväksi lomalle Kreikkaan ja ootan kyllä sitä niin mielettömästi♥ Loppuajan lomasta aion vaan olla!:)

      Poista
  2. Teidän koti näyttää tosi ihanalta :) mistä tuo sweets kulho mahtaa olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.:) Sweet kulhon sain ystävältäni synttärilahjaksi ja se on ostettu Mokka- nimisestä kaupasta. Siellä on vaikka mitä ihania sisustusjuttuja myynnissä!♥

      Poista
    2. Oi kiitos vastauksesta pitääpä pistää muistiin tuo kauppa! :)

      Poista
  3. Siljalla on syötävän kauniit jalat :) t.olavi

    VastaaPoista
  4. Milloin tulee seukki videopostaus? :) ooo mulla samanlainen sweet kulho!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aika pian tulee:) Toi on niin ihana kulo! Haluisin samaa sarjaa myös popcorn ja snack -kulhot!:)

      Poista
  5. Mistä tilasit toryn elle-saappaat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shopbobista kaverin avustuksella, kun en osaa tilata kauheen hyvin ulkomailta.:)

      Poista
    2. Noku mäki kävin siellä eilen :D pitikö sinne jotenki kirjaantua sisään niin ja maksoitko sen suoraa visalla? :) ja tsemppiä yksin oloon! <3 osaa aina sit arvostaa yhteisiä hetkiä murun kans. :)

      Poista
  6. Mistä varasitte Kreikan matkanne? Meillä olis suunnitelmissa poikaystävän kanssa lähteä myöskin ulkomaille elokuun loppupuolella ja olisi kiva saada vinkkiä mistä voisi saada matkan edullisesti :) Itse kun en ole ikinä varannut minkäänlaista ulkomaanmatkaa (viroa ei lasketa) niin mulla on vähän sormi suussa näiden asioiden kanssa :D

    PS: Sulla on aivan ihana blogi, aloin seuraamaan vasta vähän aikaa sitten kun bongasin blogisi Anniina's diary-blogin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me varattiin Aurinkomatkojen sivuilta ja saadaan vielä S-bonuksetkin matkasta!:) Tollaset pakettimatkat on kivoja, kun ei tarvi paljoo mistään huolehtia, ku että ilmestyy paikalle kun lähdetään.:D
      En mäkään vielä mikään konkari tässä matkailussa oo, kun tää on vasta toka ulkomaanmatka mullakin!:)

      Kiitoksia kovasti, ihana kuulla, että tykkäät ja toivottavasti tykkäät jatkossakin lueskella höpinöitäni.♥

      Poista
  7. http://jeannays.blogspot.fi/2013/07/summer-pictures-thank-you-all-my-lovely.html Mitä mieltä olet jennan 17v pukeutumistyylistä? olisitko itse pukeutunut 17v samantyylisiin asuihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No 17 on vielä vähän sellainen ikä, että haetaan sitä omaa tyyliä tai mä ainakin silloin vielä hain.:) En ainakaan tuomitse ketään vaatteiden perusteella, kaunis tyttö ja näyttäviä vaatteita!

      Poista
  8. Oot niin super kaunis ja ihana bloggaaja ja jotenki niin ihanan avoin ja susta oikeen huokuu sellai ystävällisyys ja sellanen ihana ihminen :) en osaa selittää :D mut just tollasista tykkään ketkä puhuu avoimesti ja on ystävällisiä jne :) kuinka iso siitä teijän omakotitalosta tulee :) ? Rakennatteko sen ihan ite alust loppuun asti?

    VastaaPoista
  9. oi vitsi, ihana tää sohvapöytä! rakastan tuollaista vanhaa ja uutta -comboa! <3

    VastaaPoista
  10. Sulla on ihana blogi ja olet todella suloinen kaikin puolin, muista että vaikka joku joskus sua haukkuisi tai yrittää lytätä, vaikka se tuntuis pahalta niin ole vahva koska oikeasti sun kannattaa tiedostaa että olet todella kaunis, upea ja ihana :) Sun poikakaverilla on käyny ihan pikkasen hyvä tuuri! Kaikkea hyvää sulle :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.