maanantai 14. tammikuuta 2013

Kokeilemisen arvoinen itseruskettava


Kuuluisa ST. MORIZ. Eikä suotta. Tää on oikeasti parasta itseruskettavaa, mitä olen koskaan kokeillut ja olen käynyt läpi Doven, Hawaiian Tropicin, Lorealin Sublime Bronzin ja muut. Suihkeina, mousseina ja rasvoina.


Olen kokeillut nyt tota Dark moussea ja siitä tuli kyllä heti ensi sivalluksen jälkeen ehdoton suosikkini! Mousse on helppo levittää, koska vaahto on tummaa, niin näkee minne on jo levittänyt ja minne ei, kuivuu nopeasti, ei tuoksu perinteiselle pahalle itseruskettavalle vaan tuoksu on mieto ja mikä parasta, ruskettaa heti! Luonnollinen lopputulos eikä sellainen oranssi, mitä useissa itseruskettavissa.
Ruskettavaa kannattaa levittää suosiolla kumihansikkailla, jottei tuote imeydy käsiin. Jos tulee läikkiä, kasta paperituppo veteen ja häivytä sillä läiskä pois.

Tää on nyt vasta ensimmäinen levityskerta ja tulos on jo kivan tumma.

Vielä tähän loppuun lisäten, että ostin nämä The Bos  nettikaupasta!:)

20 kommenttia:

  1. Uuuu kiitos vinkistä!Mistä tätä saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin The Bos verkkokaupasta!:)

      http://www.thebos.fi/

      Poista
  2. Moikka! Mistä oot kyseistä tuotetta ostanut? Mahtaako porista mistään saada, vai pitääkö tilata netin puolelta? :) Itse käytän kasvoille L'Oreal Sublime Bronze Gel tuotetta, mutta vartalolle kaipailisin juuri jotain vastaa koska näkee heti mihin levittänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo porissa vielä tähän missään törmännyt, jossei Sokoksessa myydä, mutta itse tilasin nämä The Bos -nettikaupasta!:)

      Poista
    2. Luin jostain että noita St. Morizin itseruskettavia myydään kans Seppälässä :)

      Poista
    3. Täytyypi heti huomenna käydä tsekkaamas jos sattuis tuuri ja sokokselta tai seppälästä löytys! :)

      Poista
  3. Näyttääpä kivalle eli vois jopa kokeilla :). Mulla jäi kammo kun käytin jotain lorealin niin koko iho oli ihan läikykäs :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan tätä!

      Poista
  4. Todella hyvä lopputulos!!:) Täytyy varmaan ostaa ja kokeilla itsekkin:D

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Sun kannattaa ehdottomasti tilata thebosilta itseruskettavan levityskinnas! Siis sillä ei saa läikkiä yhtään aikaseks ja levittäminen on paljon nopeampaa sekä helpompaa! :)

    Oon lopettanu kokonaan kumihanskojen käytön, kun tilasin ton levityskintaan, siis parhain keksintö ikinä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto, meinasin tilata sen hansikkaan, mutta en sitten jostain syystä tilannutkaan!:D Täytyy muistaa seuraavalla kerralla!

      Poista
  6. St. Moritzin ruskettavat on tosi hyvä!
    Ainut vaan, että mulla kävi viimeisimmälle purkille jotain outoa, kun se vaahto alkoi vihertämään ja siis siitä tuli ihan sellasta mudanvihreää. Ei sitä sitten enää tahtonut vartalolleen levitellä... :D Harmitti vaan paljon, kun purkista jäi vielä puolet käyttämättä.

    VastaaPoista
  7. Tämä on kyllä hyväksi todettu täälläkin päässä! :) Hinta/laatusuhteeltaan parasta. Pitäisi kokeilla sitä voidemaista myös, ootko sä kokeillu? Toi mist ei ainaskaan ollu ihan niin hyvää kun vaahtomainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä, mutta aion ehdottomasti kyllä kokeilla!:)

      Poista
  8. Tätä täytyy ehottomasti kokeilla! Oon ollut aikeissa ostaa itseruskettavaa, mutta en ole oikein tiennyt mistä aloittaa ja mikä ois hyvää. Kiitti vinkistä, sun blogi on muutenki tosi mukavan olonen kun näin yhtäkkiä lukasin ku tämän vasta löysin <:

    http://idobelieveinfashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Itsekin käyttänyt St.Moritzin vaahtomaista ruskettavaa jo vuosia, mielestäni Pretty.fi sivuilta saa edullisimmin, n.7,5€/pullo. Täähän on instant tan eli ruskettaa välitömästi, mutta väri imeytyy vain ihon pintaan eli lähtee pois melkein ensimmäisen tai toisen pesun jälkeen toisin kuin kunnon itseruskettavat. Loistava tuote kuitenkn jos haluat välitömästi rusketusta pintaan, mun luottotuote! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu huomasin illalla suihkussa käydessäni, kun ruskettavat valui viemäristä alas!:D Mutta kyllä jotain jäi vielä ihoonkin! Todella mahtava tuote kyllä!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.